Wednesday, 23 April 2014

E&T Battle Station are nevoie de voturi in Tara lui Andrei!

De peste doi ani, grupul nonformal "E&T Battle Station" participa in proiecte educationale in care isi asuma roluri din ce in ce mai semnificative. Experientele noastre au dus la conturarea unui statut in cadrul voluntariatului educational si anume acela al tutorilor in peer-education. Am observat ca, atat copiii, cat si adolescentii sau tinerii, invata foarte bine de la cei de varste apropiate- ba mai mult, vazand tutorii "in actiune", isi formeaza noi perspective asupra alegerii unor modele, gasind in colegii lor tutori alternative la ceea ce li se ofera in mod curent.
Din aceste motive, noi am scris proiectul "E&T Battle Station , cu care candidam pentru finantare in programul "Tara lui Andrei", finantat de Petrom. Pentru a putea candida, am gasit sprijin in Asociatia "Centrul de Promovare Turistica" -Iasi, care reprezentata de  doamna directoare Carmen Chiorcea, a mai fost organizatie partenera si in alte proiecte in care noi am lucrat.
Dorim sa pregatim 24 de tineri cu varste intre 15-19 ani ca tutori in peer education, sa-i ajutam sa deruleze primele lor proiecte si impreuna sa elaboram un ghid de bune practici .
Daca ideea noastra vi se pare interesanta si utila, va rugam sa ne acordati voturile voastre! Procedura de vot este descrisa in imaginea de mai jos.
Multumim!
Elena si Toma, echipa de management de proiect a E&T Battle Station

No comments:

Post a comment

Thank you for reading and commenting, we are waiting for you to come back and visit us soon!