Saturday 9 March 2013

Doriti sa vedeti ceremonia on-line? Invitatie completare sondaj- de la Academia Scolilor Central Europene/Do you want to watch online the ceremony?Invitation to online survey from Academy of Central European Schools

English:
Answer to aces survey if you wish to view the aces ceremony on 11 April evening via live stream, please answer to survey.
Link to survey:

http://freeonlinesurveys.com/app/rendersurvey.asp?sid=vypdrzzwkvmavo3211313&refer=www.facebook.com

In perioada 9-12 aprilie 2013, echipele scolilor care deruleaza proiecte in acest an scolar vor participa la intalnirea finala, aces Academy 2013, care va avea loc in Senec, Slovacia. Echipa aces efectueaza un sondaj de opinie pentru a vedea daca sunteti interesati sa vizionati on-line ceremonia din seara zilei de 11 aprilie . Iata anuntul aces in limba romana:

"Aproximativ 330 de persoane vor participa la ceremonia aces 2013 (ultima seara a Academiei aces în Senec) la 11 aprilie 2013.Ceremonia va fi un mare eveniment festiv, in care se vor intampla multe lucruri: spectacole, discursuri și sărbătoriri. Pe o scena speciala, toate delegațiile școlare care au participat în acest an vor primi "placheta aces de aderare"; și cinci proiecte deosebite alese de un juriu internațional vor primi premii speciale. Dacă nu sunteți printre cei norocoși care au fost invitați la Senec în acest an, ar putea fi încă o șansă pentru voi de a urmări evenimentul prin live streaming. Va rugăm să ne anunțați dacă sunteți interesati."


Linkuri catre sondaj:


http://freeonlinesurveys.com/app/rendersurvey.asp?sid=vypdrzzwkvmavo3211313&refer=www.facebook.com

No comments:

Post a Comment

Thank you for reading and commenting, we are waiting for you to come back and visit us soon!